Collecties

Buiten regelmatige wissende aanbiedingen kan ik u ook helpen met het samenstellen van een collectie. In mijn brede netwerk zitten diverse fabrieken en importeurs die een zeer brede collectie aanbieden. Snelle levertijden of exclusieve productlijnen alles is bespreekbaar. Of het nou kaarsen, zink producten, aardewerk, glaswerk of verpakkingen zijn, Conceptfleur staat voor u klaar.

Ik nodig u graag uit om contact met mij op te nemen via het onderstaande contactformulier. Dan kunnen we in een gesprek kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U ontzorgen is een doelstelling van Conceptfleur, kan ik u van dienst zijn?

China import

Heeft u een idee over en nieuw product. Conceptfleur kan met u meedenken om dit evt. verder te ontwikkelen. Maar ook als u al een product heeft en vraagt u af of het goedkoper en of makkelijker kan. Productie in China is nog steeds aanzienlijk goedkoper dan elders. Door gebruik te maken van mijn brede netwerk en jaren lange ervaring in China kan ik u een prijs afgeven. Alle productie, controle, import en transport problemen worden voor u opgelost. Door een prijs te geven van het product bij u op de stoep geleverd.

Meer informatie

Conceptfleur ontzorgt

Spang NDT

In Duitslands is de fabriek SPANG al meer dan 100 jaar actief met het maken van bloempotten en planten schalen . Met het verwerken van 5 verschillende klei mengsel worden mooie en kwalitatieve producten maakt . De collectie bestaat vele modellen en evt. ook kleuren voor indoor en outdoor gebruik. Speciaal voor kwekers kan ik u van dienst zijn met de fabriek. Ingewikkeld is het niet, ik kan u de producten laten zien en monsters voor u regelen. Na u keuze worden de orders bij de fabriek opgehaald en bij u thuis bezorgd. De factuur van de order komt direct bij u en dat van de transport ook. Helder en duidelijk.

Meer informatie

Conceptfleur ontzorgt

NDT Passion for Pottery

Inmiddels zijn wij al 50 jaar u specialist op gebied van potterie. in al deze jaren hebben wij erg veel kennis vergaard op gebied van productie, de potterie marktm materiaalgebruik en de uitlopende klantenwensen. Met deze kennis hebben wij ook ditjaar weer een volledig compleet assortiment voor u samengesteld. En conceptfleur kan u begeleiden met de keuzes maken voor u producten.

Meer informatie

Conceptfleur ontzorgt

Trienes keramiek fabriek

Trienes is een een van de nog Nederlandse keramiekfabriek. Al mer dan 50 jaar maken wij kwaliteit keramiek voor de bloemisterij. Vele kleuren en afwerking zijn mogelijk ook als u en idee heeft kunnen wij dat maken in overleg. Interesse? stuur een mail en ik kan u alle mogelijkheden laten zien.